Банки з бугельним замком - галузі застосування

Скляна тара з бугельним замком використовується досить давно. Але якщо раніше такий затискач можна було зустріти переважно на пляшках, то зараз бугельний замок використовують на банках для зберігання різних продуктів, зокрема консервації.

Де ще застосовують банки з бугельним замком і в чому їхня перевага перед іншими видами тари, пропонуємо розглянути далі.

Де використовується банк із затискачем

Скляна банка сама по собі універсальна. У ній можна зберігати сипкі продукти: крупи, чай, кава, какао, борошно, крохмаль, приправи, а також рідкі та в'язкі продукти: мед, варення, джеми, напої, компоти, морси та багато іншого.

Але при всій універсальності у скляних банок є свої недоліки і одним із недоліків такої тари можна назвати необхідність підшукувати кришку для певного діаметра шийки.

З бугельним замком про цю проблему можна забути назавжди, тому що в даному випадку кришка та банку є єдиним цілим. Скляна тара оснащена спеціальним механізмом із затискачем, за допомогою якого банку герметично закупорюється одним рухом руки.

Банки з таким замком дозволяють довго зберігати не тільки продукти, які використовуються на кухні у кожної господині постійно, наприклад цукор та сіль, але також консервацію та мед, що передбачають тривале зберігання. Затискач виготовлений із міцного матеріалу та має спеціальне покриття, що захищає його від впливу вологи. Тому, якщо є необхідність утримувати тару в льоху чи холодильнику, можна не перейматися цілісністю конструкції.

Окрім цього, в банках з бугельним замком можна перевозити продукцію без страху, що вміст проллється або розхлюпується під час транспортування.

Також банка з бугельним затискачем може бути використана в косметичній галузі. У такій тарі зручно зберігати креми домашнього чи промислового виробництва, різні маски та мазі.

Переваги використання банок з бугельним затискачем

Скляна тара має безліч переваг, про які, напевно, знає кожен. Тому поговоримо про скляну тару у поєднанні з надійним бугельним затискачем.

  • Міцна кришка, що герметично прилягає до горловини банки завдяки силіконовій прокладці, утримує всі запахи всередині, не дозволяючи змішуватися ароматам.
  • У банках з бугельним замком можна зберігати консервацію, не побоюючись що кисень, що потрапив, або вологість зіпсують якість продуктів.
  • Кришка завжди під рукою, тому банку зручно відкривати і закривати, коли це необхідно, без тривалого пошуку відповідного варіанту.
  • Тара з такою кришкою компактна і може розміщуватися на полицях кухонних шаф, холодильника або невеликої комори.
  • Скляна тара в поєднанні з кришкою бугеля безпечна у використанні.
  • Зовнішній вигляд баночки привертає увагу, завдяки чому можна підвищити впізнаваність продукції, якщо ви займаєтеся виробництвом для реалізації. Або просто прикрасить шафки та комори в будь-якому будинку.
  • Властивості скла універсальні: у такій тарі можна зберігати все, починаючи від цукерок, закінчуючи спеціями. А завдяки герметичній кришці, аромати залишаться всередині, що важливо, якщо вміст має сильний запах.
  • Банки можна стерилізувати, що обов'язково, якщо тара буде використана для консервації плодово-овочевої продукції.
  • Банки з бугельним замком можна використовувати як декоративні елементи, розташуємо всередині камінці, пісок або інші наповнювачі.

І насамкінець. Одного разу, купивши банку з бугельним замком, можна бути впевненим, що користуватися ви будете нею довго. Кожен знає як швидко виходять з ладу бляшані кришки і як неестетично виглядають пластикові. У випадку з такою тарою як банка з затискачем, можна бути впевненим, що вона не скоро вийде з ладу, а крім цього радуватиме вас своїм привабливим зовнішнім виглядом.